Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in plaats Zuiderwoude

Bliek Sanitair

Bliek Sanitair Adres:
Bliek Sanitair
Julianaweg 141GG
1131 DH Volendam

Tel. 0299 - 366358
Fax. 0299 - 361431

Website. www.blieksanitair.nl
Email. info@blieksanitair.nl

Beschrijving:
Bliek Sanitair levert ruim 30 jaar topkwaliteit in Sanitair voor particulieren en bedrijven. Met onze jarenlange ervaring kennen we de Sanitairmarkt door en door. Dat levert een uitgebalanceerd badkamerprogramma op waarbij we ons laten leiden door kwaliteit tegen de beste prijs, zodat u ervan verzekerd bent geen cent teveel te betalen.

Daarnaast is Bliek Sanitair een all-round en zeer ervaren loodgietersbedrijf. Wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Installatiebedrijven (Uneto-VNI), met een vast team van geschoolde en door de wol geverfde loodgieters. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het dekken van een dak, met Bliek bent u verzekerd van vertrouwd vakmanschap!

Een betoverende tegel
Kiest u voor klassiek tegelwerk met de grandeur van landhuizen, kastelen en paleizen? Of zoekt u een meer huiselijke en gezellige uitstraling met natuurlijke of landelijke tegels? Als u modern bent ingesteld, valt u ongetwijfeld voor strakke vormen en trendy kleuren en patronen. Of laat u zich veroveren door de warme Mexicaanse of Mediterraanse sferen? De mogelijkheden in tegels en tegelvariaties zijn enorm en dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op. We bieden u ruime keuze en adviseren u graag om uw tegelvoorkeur in overeenstemming te brengen met alle andere elementen van uw badkamer.

Inspiratie en advies
Om een optimale indruk te krijgen van de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer komt u langs in onze showroom. Hier kijkt u op uw gemak rond en laat u zich inspireren door de meest fraaie, verrassende, klassieke, trendy en functionele idee├źn uit badkamerland. Wilt u meer weten dan staan we klaar om u verder te informeren of te adviseren. Over bijpassende tegels bijvoorbeeld of badkameraccessoires. Natuurlijk wilt u ook weten welk prijskaartje er aan uw wensen hangt. Terwijl u een kopje koffie drinkt, werken we desgewenst gelijk een vrijblijvende offerte voor u uit.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland