Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio 's-Hertogenbosch

Riitano Tegel- en Natuursteenwerken

Riitano Tegel- en Natuursteenwerken Adres:
Riitano Tegel- en Natuursteenwerken
Rietgors 5
5221 HH 's-Hertogenbosch

Tel. 073 - 6312794

Website. www.tegelwerken-riitano.nl
Email. info@tegelwerken-riitano.nl

Beschrijving:
Al 24 jaar verzorgen wij het tegelwerk voor volledige badkamers, keukens en toiletten maar ook voor wanden, terrassen en binnenvloeren met of zonder vloerverwarming. Onze ervaring betreft het adviseren over en het uitvoeren van het daadwerkelijke tegelwerk voor particulieren en bedrijven, van grote tot kleine projecten en oppervlakten. Op onze website vindt u een impressie over de diverse mogelijkheden, ook met betrekking tot het materiaal dat wij u kunnen leveren en waarmee wij werken. Uiteraard kunt u desgewenst vrijblijvend een afspraak met ons maken om uw specifieke wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook de benodigde metingen worden door ons verzorgd op uw verzoek.

Bij al onze werkzaamheden staan wij garant voor een goede nazorg. Voor de bij ons aangeschafte wand- en vloertegels, plavuizen en natuursteen geldt de fabrieksgarantie. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van andere vakbekwame specialisten zoals loodgieters, elektriciens, stucadoors en aannemers van wiens diensten u gebruik kunt maken om uw project of verbouwing z.s.m. en vakbekwaam te realiseren.

Kortom, wij bieden u een totaalpakket waarbij advies, kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en service hoog in het vaandel staan en u als klant centraal staat. Kijk gerust rond op onze website om de diverse mogelijkheden te verkennen en mocht u vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch