Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Zwolle

Dorgelo Tegelwerken BV

Dorgelo Tegelwerken BV Adres:
Dorgelo Tegelwerken BV
Newtonweg 1c
8013 RD Zwolle

Tel. 038 - 4601313
Fax. 038 - 4603595

Website. http://www.dorgelotegelwerken.nl

Beschrijving:
Dorgelo Tegelwerken BV is het enige vakgerichte tegelbedrijf in Zwolle en bestaat sinds 1979. In 1996 is ons bedrijf uitgebreid met een 500m2 grote showroom waar een ruim assortiment aan Nederlandse, Italiaanse en Spaanse topmerken tentoon worden gesteld. Dagelijks zijn er ca. 35 goed opgeleide vakmensen aan het werk om de wensen van onze klanten en afnemers te realiseren.

Dorgelo Tegelwerken BV is gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren van wand- en vloertegels in zowel grote (aannemers) als kleine (particuliere klanten) projecten. Naast het aanbrengen en leveren van tegels kunnen wij ook uw vloerverwarming verzorgen (stofvrij). Natuurlijk is ook de doe-het-zelver ook bij ons aan het juiste adres voor tegels, hulp en advies.

Bij Dorgelo Tegelwerken BV vindt u een uitgebreide collectie van de mooiste kwaliteit wand- en vloertegels alsmede natuursteen- en marmervloeren. U vindt het allemaal overzichtelijk opgesteld in onze showroom. Alle topmerken hebben we in huis uit zowel de Nederlandse, Italiaanse, en Spaanse fabrieken. Onze verkoop- adviseurs informeren en adviseren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.

Voor de complete verwerking kunt u uiteraard ook bij Dorgelo Tegelwerken BV terecht. Onze eigen goed opgeleide tegelzetters, verwerken alle soorten tegels voor u, zowel op de wand als op de vloer. Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij een stofvrij vloerverwarmingssysteem bij u aanleggen.

Altijd alles voor aantrekkelijke prijzen, maar tevens hebben wij regelmatig uiterst scherp geprijsde aanbiedingen. Bezoek eens onze showroom of neem contact met ons op om van deze aanbiedingen gebruik te maken.

Plaatsen in de regio Zwolle