Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio 't Gooi

Tegelhandel Allertz BV

Tegelhandel Allertz BV Adres:
Tegelhandel Allertz BV
IJsselmeerstraat 316a
1271 GE Huizen

Tel. 035 - 5254989
Fax. 035 - 5231378

Website. www.allertz.nl
Email. info@tegelhandelallertz.nl

Beschrijving:
"Tegelhandel Allertz is sinds 2003 de leverancier van hoogwaardige kwaliteit vloer-, wand- en keukentegels binnen Huizen en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche bent u altijd verzekerd van een goed advies, gegeven door eigenaar Carl Allertz."

Door de vele eigen importen vanuit o.a. Italië en Spanje is Allertz tegelhandel in staat om u tegen zeer aantrekkelijke prijzen de beste kwaliteit wand en vloertegels te leveren.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigde toebehoren, zoals lijmen, voegmaterialen, profielen en gereedschappen voor de 100% finishing touch.

* Wandtegels
Tegels van klei, worden gebakken. De soort klei, temperatuur bij het bakken en de baktijd bepalen de eigenschappen van de tegel. Zo kan de tegel van een witte of rode klei zijn, (ook wel genoemd witte of rode scherf) dik of dun, hard of minder hard worden. Wandtegels worden voorzien van een glazuurlaag. Door het glazuur is het mogelijk om tegelstructuren of prints aan te brengen. Wandtegels zijn er in zeer veel afmetingen en uitvoeringen o.a gerectificeerd, sferen, kleuren en designs.

Door de te verwaarlozen opname van vocht en vuil, de lange levensduur en het makkelijk reinigen, zijn wandtegels uitermate hygiënisch en geschikt om toegepast te worden in badkamers, douches, keukens, toiletten , bijkeukens, washokken ect. U kunt dankzij de vele mogelijkheden en het grote aanbod uw eigen woonomgeving creëren. Tegelhandel Allertz heeft een ruime keuze van wandtegels, tegel decors en decor strips gepresenteerd in de showroom.

* Vloertegels
Tegels van klei worden gebakken. De soort klei, de temperatuur bij het bakken en de baktijd bepalen de eigenschappen van de tegel. Zo kan de tegel van een witte, rode of porcellanatoklei zijn, dik of dun hard of minder hard worden. Vaak worden tegels voor het bakken voorzien van een glazuurlaag. Door het glazuur is het mogelijk om tegelstructuren of prints aan te brengen. Porcellenato is een mengsel van verschillende soorten klei, waardoor uiteenlopende kleuren de tekening van de tegel vormen. Deze tegels zijn zeer hard en slijtvast en worden ook wel dubbel hard gebakken genoemd.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, dan staat u voor een belangrijke keuze. Welke uitstraling moet de tegel hebben, aan welke eisen moet hij voldoen. Het aanbod vloertegels is zeer groot en divers bij Tegelhandel Allertz.

Plaatsen in de regio 't Gooi