Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in plaats Weesp

Lesmeister Keuken en Bad Atelier

Lesmeister Keuken en Bad Atelier Adres:
Lesmeister Keuken en Bad Atelier
Markerkant 1206-18
1314 AK Almere

Tel. 036 - 5298100
Fax. 036 - 5298101

Website. www.keukenatelierlesmeister.nl
Email. info@keukenatelierlesmeister.nl

Beschrijving:
De kwaliteit van de tegel bepaalt het tegelwerk. Is de tegel gerectificeerd, gezaagd of gecalibreerd? Het belangrijkste bij grotere tegels is of deze recht zijn en niet bol of hol. Alle tegels hebben een kwaliteitsnummer, hoe lager het cijfer, hoe beter de kwaliteit en hoe maatvaster de tegel is. Dit komt het eindresultaat altijd ten goede.

Natuurlijk is het betegelen van een vloer, keuken of badkamer voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, daarom adviseren wij u om dit uit te besteden aan een tegelzetter.
Wij kunnen deze specialist voor u regelen, eventueel met komplete vloerverwarming. Op onze uitgebreide tegelafdeling op de website tonen wij het allernieuwste assortiment.

Keukentegels
Vroeger en nu nog bij de iets klassiekere keukens worden 'echte' keukentegels gebruikt. Vaak hebben deze tegels een wat kleinere afmeting, zijn licht van kleur en hebben een rustig of een zeer uitgesproken karakter. De tendens laat zien dat grote, strakke tegels erg mooi toegepast kunnen worden in een keuken. Dit geeft een rustiger beeld omdat er minder voegen zijn. Hierdoor noemen we zo een uitgevoerde keuken vaak strak.

Wat men zeker in het achterhoofd moet houden is het feit dat wanneer er gekozen wordt voor de grotere tegels dat deze niet 'krom' zijn, dit is zelfs voor een vakman niet goed te verwerken. De arbeidstijd bij grotere tegels is normaal ook langer, al lijkt dat niet zo op het eerste gezicht.

Een advies van ons is om altijd 'verse' voegmiddelen te gebruiken van een bekend merk. Deze zijn fijner qua structuur, waardoor vuil en vet geen kans hebben en schoonmaken een kwestie van een doekje is.

Plaatsen in de regio 't Gooi