Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Amersfoort

Tegelzettersbedrijf Broertjes

Tegelzettersbedrijf Broertjes Adres:
Tegelzettersbedrijf Broertjes
Zandvoortweg 71
3741 BB Baarn

Tel. 06 - 53802979
Fax. 035 - 5411612

Website. www.tegelzettersbedrijf.com

Beschrijving:
Tegelzettersbedrijf Broertjes staat bekend als een gerenommeerd en vakkundig tegelzetbedrijf op het gebied van alle keramische wand- en vloertegel, Belgisch Hardsteen en diverse andere soorten marmer. Al meer dan 20 jaar hebben we ervaring met het leggen van wand- en vloertegels. Ons werkterrein bevindt zich in de particuliere en bouw sector waarbij prijs, kwaliteit én klanttevredenheid de belangrijkste motivatie is.

Advies
Wij staan er open voor om samen met u leuke ideeen te bedenken en u te adviseren om vervolgens uw ideeen in de praktijk uit te voeren. Mensen zoals u, die de tijd nemen om hun woonwensen op rijtje te zetten, om er samen met een van onze adviseurs een realiseerbaar geheel van te maken. Maar belangrijk is ook het advies op het gebied van bestaande vloeren en wanden en de te gebruiken bevestigingsmethode van bijvoorbeeld speciewerk of pastlijm. U neemt tenslotte keramische tegels voor vele jaren.

Materiaal
Wij leveren alle denkbare soorten tegels van gerenommeerde merken. Uiteraard voorzien wij u ook van alle overige materialen die voor uw tegelwerk nodig zijn. Voor een impressie van wat er allemaal mogelijk is met tegelwerk verwijzen wij u graag door naar een tegelfabrikant waar wij goede ervaringen mee hebben.

Plaatsen in de regio Amersfoort