Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Friesland

Tegelgigant Zuidbroek

Tegelgigant Zuidbroek Adres:
Tegelgigant Zuidbroek
Winschoterdiep 11a
9636 AG Zuidbroek

Tel. 0598 - 452725
Fax. 0598 - 452323

Website. www.tegelgigant.nl
Email. info@tegelgigant.nl

Beschrijving:
Welkom bij Tegelgigant,een bedrijf dat reeds 27 jaar een begrip is in noord Nederland. Wij zijn bekend om onze grote voorraad en daardoor snelle levering. In ons pand aan het Winschoterdiep in Zuidbroek kunt u in onze hallen rustig op uw gemak een keuze maken. Ook in onze showrooms is een zeer ruime keuze. Indien gewenst helpen wij U bij het maken van uw keuze en beantwoorden wij uw (technische) vragen. Ook kunt U onze tegels bij Ikea Groningen in de showopstellingen zien. Onze tegels uit voorraad zijn altijd zeer prettig geprijsd. Het stofvrij inslijpen van vloerverwarming is ook een specialisme, welke wij graag voor U zullen demonstreren en installeren.

Onuitputtelijke collectie wandtegels en vloertegels

tegels groningenDe bijna onuitputtelijke collectie wand- en vloertegels in alle mogelijke formaten, vormt een voortdurende bron van inspiratie voor particuliere en professionele inrichters van woningen of openbare ruimten.

Onze collectie wordt continu vernieuwd en uitgebreid, zodat u altijd beschikt over de allernieuwste mogelijkheden

In onze overzichtelijke showroom laten wij vele verschillende soorten wand- en vloertegels zien. U kunt een royale keus maken uit gerenommeerde A-merken als Sphinx, Mosa, Novabell enz. Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten. Daarbij geven we een vakkundig advies en bieden we een uitstekende service. Naast de verkoop kunt u tevens bij ons terecht voor de plaatsing van uw tegels. Ons vakkundig opgeleid personeel staat graag voor u klaar.

Plaatsen in de regio Friesland