Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Den Haag

Tegelcity Den Haag

Tegelcity Den Haag Adres:
Tegelcity Den Haag
Soestdijkseplein 15
2574 GX 's-Gravenhage

Tel. 070 - 3841923
Fax. 070 - 3807003

Website. http://www.tegelcity.nl
Email. info@tegelcity.nl

Beschrijving:
Ontdek bij Tegelcity de voordelen van een stenenvloer, het heeft een warme uitstraling, het is duurzaam, hygienisch en vergt weinig onderhoud. In combinatie met vloerverwarming en uw favoriete tegels (alle merken bij ons leverbaar).

Parketlook
Het is tegelfabrikanten gelukt om tegels te maken met de uitstraling van een houten plank. Nu in meer en meer woningen vloerverwarming wordt toegepast is de "houtlook" tegel voor veel mensen een betere keuze dan een echte houten vloer.

Alle goede eigenschappen van tegels gecombineerd met de uitstraling van een houten vloer. Een ideale combinatie met vloerverwarming, geen onderhoud (schuren, lakken) en zeer slijtvast.

Verschillende breedtematen, lange planken (tot 120 cm) geven uw vloer een eigentijdse, warme uitstraling.
De nieuwste collectie "parketlook" tegels zijn in onze showroom te zien.

Het leggen van uw tegelvloer
Tegels kunnen op diverse wijzen worden gelegd. In grote lijnen komt het neer op:
* verlijmen
* leggen in midbed / dikbedlijm
De ondergrond bepaalt vaak de wijze van leggen.

Verlijmen
Is de vloer voldoende vlak, dan kunnen tegels normaliter worden verlijmd. Deze wijze van leggen wordt ook nog het meest toegepast. Is de tegelvloer niet voldoende vlak dan kunnen tegels wellicht verlijmd worden met een midbed / dikbedlijm. Deze lijm wordt met een grotere vertanding aangebracht, blijft hoger opstaan en maakt het mogelijk om tegels te corrigeren.

Vloertegels zijn er in vele verschillende uitvoeringen
Vloertegels van de bekende fabrikanten zijn tegenwoordig allemaal van goede kwaliteit. Ze zijn vaak in een porcellanato uitvoering. Porcellanato tegels worden vervaardigd van een kleimengsel dat onder zeer hoge druk is samengeperst. De van dit mengsel gevormde tegels worden vervolgens zeer gelijkmatig onder zeer hoge temperaturen gebakken. De belangrijkste eigenschap van dit type tegel is de hoge slijtvastheid.

Ze zijn daardoor zeer geschikt voor intensief belopen vloeren en dus zeker voor woonkamers, keukens en entrees. Men spreekt vaak ook wel van door en door gebakken tegels. Door het toepassen van speciale technieken kunnen dit soort tegels voorzien worden van een gekleurde toplaag. Naast porcellanato zien we ook nog wel de geglazuurde tegels. Een basis van klei die voorzien wordt van meerdere glazuurlagen. Dit soort tegels typeert zich door de mooie kleurnuanceringen.

De antraciettinten zijn op dit moment erg "in" en passen goed in de diverse woonstijlen. Deze tinten zijn dan ook erg goed vertegenwoordigd in onze collectie. Daarnaast vindt u een uitgebreide keuze in de overige kleuren, van wit tot zwart, van creme tot donkerbruin.

Plaatsen in de regio Den Haag