Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Twente

Marboma Tegelzetbedrijf

Marboma Tegelzetbedrijf Adres:
Marboma Tegelzetbedrijf
Avesterweg 9A
7156 MH Beltrum

Tel. 0544 - 481680
Fax. 0544 - 481328

Website. www.marboma.nl
Email. info@marboma.nl

Beschrijving:
Marboma is een tegelzetbedrijf dat zo'n 25 jaar geleden door Vincent klein Gunnewiek is opgestart. Sinds enkele jaren voert hij samen met Bjorn klein Gunnewiek de dagelijkse leiding.

Marboma is gespecialiseerd in zowel het zetten van tegels als het plaatsen van badkamers of natuursteen vloeren. Wij beschikken over een schiterrende uitgebreide toonzaal waar u allerlei soorten badkamers, wandtegels of vloeren kunt aanschouwen, maar waar u bovenal een indruk kunt opdoen van wat er allemaal mogelijk is.

Kom dus gerust een keer langs en aanschouw onder het genot van een kop koffie onze badkamers, sanitair, tegel- en vloersoorten. Wij adviseren u daarbij natuurlijk graag.

* Badkamers
Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, en zoekt u een bedrijf dat die badkamer ook op professionele wijze kan realiseren, dan bent u bij Marboma aan het juiste adres! Marboma verzorgt voor u de volledige aanleg, dat wil dus zeggen, aanleg riolering, wateraanvoer, het zetten van de eventuele muurtjes, het plaatsen van sanitair en natuurlijk het tegelwerk en alles wat daarbij hoort. In onze toonzaal hebben wij enkele badkamers, compleet met sanitair opgesteld om u een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk hebben wij ook enkele voorbeelden online staan, kijk daarvoor op onze website.

* Saintair
In een (nieuwe) badkamer hoort natuurlijk ook duurzaam sanitair.
In onze toonzaal hebben wij in onze badkamers diverse soorten sanitair opgenomen, van traditioneel sanitair, tot zeer modern, in wit of op kleur en in alle prijsklassen, we kunnen het allemaal leveren. Dus ook als u alleen op zoek bent naar ander sanitair bent u bij ons van harte welkom. Voor enkele voorbeelden kunt u naar onze website.

* Tegels
Marboma levert naast tegelwerk natuurlijk ook wand- en vloertegels. ook als u deze tegels zelf wilt verwerken kunt u bij ons terecht. Wij hebben afhankelijk van uw wensen diverse kasten met tegeltypes voor wand en vloer. Graag adviseren wij u daarbij over kwaliteit en prijzen. Ook voor voorbehandelingsmiddelen, lijmen en voegsel bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor de voorbeelden op de website.

* Natuursteen
Wilt u een natuurstenen vloer in uw huis aangelegd hebben, dan helpen wij u graag. In onze toonzaal hebben wij enkele voorbeelden van natuurstenen vloeren liggen om u een beeld te geven van wat allemaal mogelijk is. Naast deze modellen geven wij ook advies over de steensoorten, kwaliteiten, of bijvoorbeeld vloerverwarming in combinatie met natuursteen. Op de website kunt u enkele voorbeelden bekijken.

Plaatsen in de regio Twente