Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in plaats Ilpendam

Deboots Installatiebedrijf

Deboots Installatiebedrijf Adres:
Deboots Installatiebedrijf
Zijvend 14a
1472 GA Middelie

Tel. 0299 - 322092

Website. www.deboots.nl

Beschrijving:
DeBoots is een installatiebedrijf dat gerund wordt door André Bootsman. Als ervaren installatiemonteur houdt hij zich bezig met de reparatie en vervanging van verwarming-, koeling- en ventilatie-installaties en al het leidingen- en loodgieterswerk dat daarmee verband houdt. DeBoots is bewust niet groter dan André Bootsman. Zo bewaakt hij de kwaliteit en heeft u altijd met dezelfde man te maken. De Boots adviseert zowel particulieren als bedrijven.


Particulier
Wanneer belt u deBoots?
DeBoots kan uw bestaande verwarmingsysteem repareren en, indien nodig, een nieuwe cv plaatsen. Hij levert en monteert verschillende merken en typen radiatoren.
Ook wanneer u vloerverwarming of een airco-installatie overweegt, kan hij u van dienst zijn. U kunt hem raadplegen voor alle werkzaamheden op het gebied van water of bij leiding- en loodgieterwerk.

Van kitrandje tot tegel.
Maar ook voor de renovatie van uw bestaande badkamer of de aanleg van een compleet nieuwe badkamer moet u bij deBoots zijn. Hij heeft een brede ervaring met alle soorten badkamers: van relatief eenvoudig tot uitermate luxe. Alles wat u zélf hoeft te doen, is goed nadenken over uw wensen. De rest van het proces kan deBoots u uit handen nemen.

Zeker weten? Even bellen.
Vraag gerust om een vrijblijvend deskundig advies en een duidelijke offerte. Het is de bedoeling dat u een helder idee krijgt van álle mogelijkheden die aansluiten bij uw eigen wensen en persoonlijke situatie. Juist omdat deBoots zo’n brede expertise heeft, is het verstandig altijd even te bellen, wanneer u zich afvraagt in hoeverre hij uw wens kan realiseren. Bij deBoots krijgt u altijd een eerlijk advies!


Bedrijven
Installatie én begeleiding
DeBoots werkt niet alleen regelmatig als installateur op specifieke projecten, maar kan ook zelfstandig grotere installaties installeren. Hij heeft verschillende projecten begeleid en een groot aantal reparaties zelfstandig uitgevoerd. DeBoots is in het bezit van VSA 1 en 2 en heeft bovendien een EHBO-diploma. Hij is mobiel inzetbaar met alle voor zijn vakgebied relevante gereedschappen en apparatuur.

Plaatsen in de regio Zaanstreek-Waterland