Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in regio Utrecht

Van der Linden Tegels & Installatie

Van der Linden Tegels & Installatie Adres:
Van der Linden Tegels & Installatie
van Rensselaerlaan 2
3526 AP Utrecht

Tel. 030 - 2804160
Fax. 030 - 7115782

Website. www.vanderlindentegels.nl
Email. info@vanderlindentegels.nl

Beschrijving:
Bijzondere vloertegels met vloerverwarming
Vloertegels kunt u overal kopen, dat is geen punt… aanbieders te over. Natuurlijk is er ruime keuze in topmerken. Maar onze mensen met hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen maken onze onderneming zo bijzonder. Elke adviseur neemt de tijd voor u om samen met u uw dromen te realiseren. Voor ons is dat logisch. Een woonkamer vloer koop je immers niet elke dag. Daarom doen onze mensen met veel ervaring hun uiterste best iets bijzonders voor u op papier te zetten. Om samen met u uit ons enorme aanbod van wel 600 soorten de beste keuzes te maken. Qua budget en smaak. Ruimte en duurzaamheid.

Zelf doen of laten doen?
Omdat een woonkamervloer een uitgave is voor jaren gaan we niet over één nacht ijs. Niet bij het ontwerpen, niet bij het maken van de keuze en niet bij de installatie. Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door één van onze tegelzetters laten uitvoeren, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u zelf de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. En mocht u zelf gouden handjes hebben, dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de materialen leveren. In principe is alles mogelijk. En hoe u het ook doet: op alle geleverde producten krijgt u de gebruikelijke fabrieksgarantie. Bovendien geven wij 18 maanden garantie op de verrichte installatiewerkzaamheden voor vloeren en vloerverwarming.

Waarom vloerverwarming?
Vloerverwarming doet meer dan alleen uw koude voeten verwarmen en is zeker geen overbodige luxe in ons klimaat. Als je vloerverwarming vergelijkt met andere warmtebronnen zijn er talloze voordelen te noemen. Wat dacht u van een kostenbesparing op de energie rekening. Vloerverwarming is de ideale manier van verwarmen. Met name bij stenen vloeren wordt vaak aan vloerverwarming gedacht en ook toegepast.

Plaatsen in de regio Utrecht