Selecteer uw regio

Meer informatie

Doos met sticker

Vergelijk offertes op maat

Afbeelding van een vrouw met een laptop

Vergelijk eenvoudig meerdere tegelzetters om te bepalen welke tegelzetter het beste bij u past.

Gratis 6 tegelzetter offertes

Beschikbare tegelzetters in plaats Leersum

C van den Bogaard

C van den Bogaard Adres:
C van den Bogaard
Walplantsoen 2
3961 CA Duurstede

Tel. 0343 - 571500
Fax. 0343 - 575861

Website. www.tegelhuisbogaard.nl

Beschrijving:
Maak kennis met onze showroom en ontdek de hoogwaardige kwaliteit van onze keukens, badkamers en sanitair en onze grote collectie vloer- en wandtegels. Bent u niet benieuwd naar onze projectmatige aanpak, waarbij van de sloop van de huidige situatie, tot de oplevering van uw nieuwe keuken of badkamer alles wordt geregeld, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen?!

Bij Tegelhuis Cees van den Bogaard vindt u de service die vroeger zo vanzelfsprekend was, maar tegenwoordig bijna niet meer te vinden is!

* Vloer- en wandtegels
In onze zeer uitgebreide showroom kunnen wij een tal van collecties laten zien in zowel wand- als vloertegels. Met veel zorg houden wij onze tegelkasten up to date zodat u bij ons altijd als eerste de nieuwste collectie wand- en vloertegels kunt vinden.

Wij werken daarbij met echte kwaliteits merken, zoals bijvoorbeeld Venis, Mosa en Sphinx. Ook voor het natuursteen werken wij met zeer geronomeerde bedrijven, zoals Michel Oprey & Beisterveld en Natuursteen Holland. Tevens wordt al het tegelwerk door onze eigen tegelzetters vakkundig gezet, waardoor wij het werk 100% kunnen garanderen qua kwaliteit en service. Of u nu een oud Hollandse handgevormde tegel zoekt of een strakke XXL tegel, bij Tegelhuis van den Bogaard slaagt u altijd!

* Badkamers
Naast onze grote collectie wand- en vloertegels, hebben wij diverse badkameropstellingen staan in onze showroom.Hier vindt u de laatste trends en mogelijkheden qua inrichting van uw badkamer. Door het advies hier in de showroom en bij u thuis, kunnen we een heel gedetaileerd plan voor u maken. Al uw wensen en mogelijkheden kunnen in de showroom besproken worden en zo kunnen we U een produkt op maat leveren, dat helemaal aansluit bij uw levensstijl.

* Keukens
Voor de aanschaf van een standaardkeuken kunt u op heel veel plaatsen terecht. Echter voor een keuken die voldoet aan uw specifieke wensen en die past bij uw persoonlijke situatie, kunt u zich het beste laten bijstaan door de vakman met verstand van zaken, de MHK KeukenExpert. Wij beschouwen uw keuken niet als een verzameling kasten maar als een belangrijk deel van uw woonruimte waarin u zich na jaren nog steeds prettig moet voelen.

Wij nemen graag de tijd om u stap voor stap naar een optimale keuken te begeleiden. Met deskundig advies, met oog voor u en wat u wilt, met kwaliteitsproducten en met een uitstekende service. We heten niet voor niets KeukenExpert. Met MHK KeukenExpert zult u vele jaren van uw nieuwe keuken kunnen genieten.

Bij MHK KeukenExpert koopt u altijd een keuken 'op maat'. Samen met u ontwerpen we de keuken die past bij uw huis, uw smaak, uw eisen en uw budget. Tot in de kleinste details. We heten niet voor niets KeukenExpert. Voor ons bent u niet 'zomaar een klant’ en u krijgt bij ons niet 'zomaar' een keuken’. Ook als u geen volledig nieuwe keuken zoekt maar enkele delen wilt vervangen, bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u ook graag met vervanging van apparatuur of bepaalde keukendelen.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Plaatsen in de regio Utrecht